Pinnacle National Park: Soar with the Condors

Inmiddels zijn West TAPT en Oost TAPT (voorheen BierWest & BierOost) niet meer weg te denken uit Amsterdam. Beide festivals etaleren de meeste, lekkerste, nieuwste en beste bieren uit elke windstreek in eigen land en ook ver daarbuiten. Sinds 2017 hebben we daar Utrecht TAPT aan toegevoegd en in 2018 komen er nog paar mooie steden bij!  Elke editie staat garant voor een ruime keuze aan speciaalbier, heerlijk eten, veel entertainment en fantastische artiesten. De perfecte combinatie voor een dag vullend programma en een puik feest!

Is de rest van Nederland klaar voor TAPT?

evenementen

West TAPT

Oost TAPT

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ALLE LAATSTE ONTWIKKELIN‍‍‍GEN?

Meld je hier aan voor de TAPT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de geplande evenementen en de nieuwe opkomende evenementen. Dit betreft een mailing zonder commerciële doeleinden, puur en alleen om jou op de hoogte te houden van de ontwikkelingen bij TAPT.

‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍Info‍‍‍

Huisreglement

Algemeen

Co‍‍‍ntact

Vraag?

Facebook

Instagram

Pa‍‍‍rtners

Bier & Co.

BrewDog

Weihenstephan

evenementen

info

Contact

home

partners

Copyright TAPT‍‍‍ ® 2018

Your Branded Bar

Werken?

Nieuwsbrief

TICKETS

Tickets

Utrecht TAPT

Evenementen agenda  2018

Oost TAPT Festival 2018  |  Jaap Eden Baan  | Amsterdam‍‍‍
26 mei 2018

BierOost met een nieuwe naam, nieuw logo en een nieuw kapsel maar hetzelfde spektakel, al dan niet beter! Oost TAPT Festival ♥Zaterdag 26 mei zal de Jaap Eden Baan weer een metamorfose ondergaan en zich ontpoppen als het bier festijn van Amsterdam.Na de uitverkochte editie van vorig jaar begint de zomer dit jaar wederom zoals het hoort. Verwacht een heerlijke bier line-up, goed eten, muziek om te dansen, spelletjes en 1 groot feest. Dat is toch genieten?!

Veel meer dan alleen heel veel bier

TICKETS

Alkmaar TAPT Festival 201‍‍‍8  |  Paardenmarkt
‍‍‍22 & 23 juni 2018

Utrecht TAPT Fes‍‍‍tival 2018  |  Julianapark
‍‍‍14 & 15 ju‍‍‍li 2018

‍‍‍Is Alkmaar er klaar voor? Dat dachten wij van wel! Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni zal TAPT neerstrijken op de Paardenmarkt in Alkmaar. Verwacht veel speciaalbier, uit binnen en buitenland, heerlijk bijpassend eten, spelletjes, d‍‍‍e leukste artiesten en hilarisch entertainment. Want Alkmaar TAPT is naast een speciaalbier festijn, vooral een feestje! 🎉

Kortom, we toveren de Paardenmarkt om tot een te gek bier, eet, dans, chill en geniet paradijsje! Daar wil je toch bij zijn?!

De voorverkoop gaat op maandag 7 mei om 12:00 uur van start.

Na de heerlijke eerste uitverkochte editie van vorig jaar kon een tweede editie zeer zeker niet achterblijven! Daarom strijkt Utrecht TAPT Festival dit jaar weer neer in het prachtige Julianapark! Naast dat jullie weer net zo hard mee kunnen zingen, dansen, springen en met takken zwaaien als vorig jaar. Kun je wederom meer dan 100 verschillende ‍‍‍bieren verwachten uit binnen- en buitenland. Heerlijk bijpassend eten. Spelletjes en de leukste artiesten!

Kortom, we toveren het Julianapark weer om tot een te gek bier, eet, dans, chill en geniet paradijsje! Daar wil je toch bij zijn?!

De voorverkoop gaat op maandag 7 mei om 12:00 uur van start.

‍‍‍archief

TICKETS

TICKETS